BackBackMenuCloseClosePlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

 • New Ululer

bedrijfsruimte amsterdam

Waarom kiezen voor een business center?

Voor veel middelgrote en grote bedrijven is een business center de ideale oplossing. Lees hier meer over de vele voordelen van een business center.

Gedeelde kosten

Bij het kiezen van een business center komt veel kijken, maar de beslissende factor is vaak de prijs. Financieel gezien is het voor bedrijven vaak de moeite waard om te kiezen voor een business center. Bedrijven delen namelijk hetzelfde kantoor, waardoor ze ook de kosten delen voor gemeenschappelijke ruimtes en andere voorzieningen. Hieronder vallen de kosten voor schoonmaak, het gebruik van vergaderzalen en kantine en de internetkosten. Bovendien hebben business centers vaak een gemeenschappelijke receptie. Hier betaal je uiteraard een vergoeding voor, maar dit wordt vaak meer dan gecompenseerd door de besparing op kosten voor een receptie met bijbehorende medewerkers.

Meer flexibiliteit

Bij een normaal huurcontract is de opzegtermijn vaak lang en niet flexibel. Bij het huren van een kantoor in een business center is dit niet het geval. De opzegtermijn is doorgaans veel korter dan normaal. Dit biedt je bedrijf veel meer flexibilieit. Het huren van nieuwe kantoren, bv bij een uitbreiding, is heel eenvoudig geregeld, net zoals een verhuizing naar een ander kantoor. Deze flexibiliteit en mobiliteit vormen een doorslaggevend voordeel ten opzichte van een traditioneel huurcontract.

Kom in contact met andere bedrijven

In een business center beschikt ieder bedrijf over een eigen kantoor, waar ongestoord gewerkt kan worden. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes zoals een kantine, waar je in contact komt met mensen van andere bedrijven. Hiermee bouw je niet alleen je netwerk uit, het zorgt ook voor inspiratie en motivatie van werknemers. In sommige gevallen is er ook de mogelijkheid tot samenwerking met andere bedrijven. Business centers bieden veel voordelen. Op onze site vind je een overzicht van alle beschikbare business centers in Nederland, waardoor je snel de juiste oplossing vindt voor je bedrijf.

Be the first to reply

  Statistics

  • 1

   Post

  • 1

   Member

  • 166

   Views