BackBackMenuClosePlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitter

Connecting people, connecting the DOTS

 • Serial Ululer

DOTS is een coworkingspace in Antwerpen (Deurne) waar freelancers en starters in multimedia en marketing terecht kunnen om te werken, onderling te connecteren, gasten te ontvangen en events te organiseren. 

Hans Palmers zorgt met DOTS voor een inspirerende en gedeelde workspace. “Jonge freelancers werken vaak geïsoleerd bij hen thuis”, zegt Palmers. “Dankzij DOTS kunnen zij af en toe eens onder collega’s kunnen zijn. Zo ontstaat er onderling zowel een technische als een inhoudelijke kruisbestuiving.”

 

 

In 2014 werd een oud schoenenmagazijn op een energiezuinige manier omgevormd tot een moderne coworking ruimte met veel lichtinval. Zoals de baseline ‘connect your skills’ aangeeft, staat bij DOTS netwerken en connecteren centraal en dit vind je ook terug in de infrastructuur van het gebouw. Dankzij twee zithoeken en twee vergaderruimtes heb je er de mogelijkheid om gasten te ontvangen of onderling met andere freelancers en starters te connecteren. De open ruimte wordt dan weer gebruikt voor networking events.

DOTS is dankzij haar technische voorzieningen en warme vibe een hub waar freelancers en starters zich snel thuis voelen.

 

Meer info: www.dots-coworking.be

Be the first to reply

  Statistics

  • 1

   Post

  • 1

   Member

  • 1,579

   Views