BackBackMenuClosePlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitter

Ulule is er nu ook in het Nederlands!

 • Serial Ululer

Wat is Ulule?

Ulule is het eerste Europese crowdfunding platform dat de realisatie van creatieve, innovatieve en sociale projecten mogelijk maakt. Ulule heeft reeds
7288 succesvolle projecten op zijn palmares en telt meer dan 600 000 leden.

Een project op Ulule krijgt veel meer dan enkel financiering: het project wordt
een heel verhaal en er wordt een community gecreëerd rond dat verhaal.

Hoe werkt Ulule?

Je dient een voorstel voor je project in. Dit voorstel bestaat uit een omschrijving van je project in grote lijnen, het gevraagde bedrag, de beloningen en enkele links naar sites. Op basis van dit voorstel kan het Ulule team een beeld vormen van je project. Met enkele tips en suggesties wordt de pagina klaargestoomd voor de online inzameling. De projecten op Ulule worden niet gefinancierd vooraleer ze het vooropgestelde bedrag bereikt (of overschrijden) hebben. Ulule werkt dus met een ‘alles of niets’ principe; wanneer het project zijn doelstelling niet bereikt zullen alle funders worden terugbetaald.

Wat is de meerwaarde van Ulule?

Het grote verschil tussen Ulule en andere crowdfunding platformen is dat Ulule de projecteigenaars begeleidt voor, tijdens en na de inzameling. Op deze manier probeert het team de slaagkansen va je projecten te maximaliseren door de projecteigenaars op weg te helpen met tips en best practices. Dankzij deze begeleiding heeft een project op Ulule een slaagkans van 65%.

Daarnaast worden ook alle projecten onderworpen aan een tweeledige controle. Het team verifieert namelijk enerzijds of de voorgestelde projecten beantwoorden aan de vereiste criteria van het platform, en anderzijds de geloofwaardigheid van de projecteigenaars.

Wie ben ik?

Ik ben Shana Egaña Viteri. Een 23-jarig meisje dat volledig klaar is om België en Nederland te veroveren met Ulule. Ik zal de contactpersoon zijn voor alle Nederlandstalige projecten en zal al deze projecten begeleiden voor, tijdens en na hun inzameling. Daarnaast zal ik ook workshops geven in België en Nederland om het principe van crowdfunding en de werking van Ulule te verduidelijken en mensen warm te maken voor een succesvolle inzameling via Ulule.

Ik kijk er naar uit om al jullie projecten te leren kennen en te begeleiden, dus ...

Hopelijk tot binnenkort op Ulule!

3 replies

  Hoi Shana,

   

  ik wil erg graag een project op Ulule zetten, maar ik vraag me af of het mogelijk is om vanuit België met bankoverschrijving te betalen. Als ik nu een project wil steunen, krijg ik enkel de mogelijkheid om met Visa of Matsercard te betalen. Klopt dat?

  Ondersteunen jullie ook home banking zoals Ogone of iDeal?

   

  Groetjes

   

  Jozefien

  jozefien@gmail.com 

  • Serial Ululer

  Hey Jozefien,

  Naast Visa en Mastercard kan je ook met Maestro/bancontact betalen. Deze optie activeren wij automatisch bij Belgische projecten of bij internationale projecten die potentiële funders hebben in België.

  Dus aarzel zeker niet om je project voor te stellen op Ulule ;)

  Groetjes,

  Shana

  • Serial Ululer

  Hoi Shana,

  Ik denk stuurde je net nog een mail ivm de mogelijkheid tot betalen via bancontact. Hiermee is deze dus beantwoord. Oef!

  Bedankt voor je snelle feedback.

   

  Jozefien (van Charlie Magazine)

   Statistics

   • 4

    Posts

   • 3

    Members

   • 5,013

    Views